Information från styrelsen 3


Här kommer lite information från styrelsen för samfällighetsföreningen om vad som har hänt sedan årsmötet 28 april 2012, vad som är på gång under 2013 samt en viktig punkt om inbetalningen av årsavgiften för 2013

 Sammandrag 2012

Styrelsen för samfällighetsföreningen önskar alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Information från styrelsen

 • Anders Östling

  Vi som har valt att bo här permanent tycker så klart att gott och rent vatten är oerhört viktigt. Om vi nu hoppas att vi har fått ett ”nytt” vattenverk som skall hålla i 20 år framåt, givet att det underhålls, så tycker nog jag att dryga 5000 kr är en i allra högsta grad rimlig summa att investera (476 000 delat med 83 fastigheter).
  Stort tack till alla er som har lagt ner arbete, tid och inte minst engagemang runt detta. God jul & gott nytt år från Hjortstigen 3!

 • Lennart Johansson

  Skönt att arbetet i vattenverket är färdigt. Nu har vi (äntligen) klart och fint vatten.
  Undrar om det nu har upprättats en ordentlig underhållsplan? Viktigt att den följs så att vattenkvaliten behålls och fel upptäcks i tid!

  Sen funderar jag på varför det finns en särskild vägförening. Det står ju så i informationen om avgifterna för 2013.
  Hälsn. LJ

  • OrdforandeSFF Inläggsförfattare

   För ett år sen tog styrelsen fram en 4-årsplan för underhåll av vattenverket och den presenterades på årsmötet 2012 som styrelsens förslag till långsiktig plan för vattenförsörjningen. Styrelsen har nu påbörjat en uppdatering av den eftersom vi har fått göra fler reparationer i år än planerat. Den uppdaterade underhållsplanen kommer att redovisas på årsmötet 2013.

   Avgiften till vägföreningen är pengar som går till Ljungabolets vägförening som sköter tillfartsvägarna till Ljungabolet.

   Hälsningar
   Håkan