Anteckningar från Intresseföreningens ”vintermöte” 2


Under Intressföreningen/Protokoll finns de senaste minnesanteckningarna från vårt senaste styrelsemöte. Vi diskuterade både det ena och andra, bl.a. har vi bestämt att ni som använder bastu och dansbana får förmånen att bidra med 20 resp 50 kr för att täcka bl.a elräkningen. Mer om detta på respektive bokningssida.

Vi diskuterade också hur vi bäst ser till att båt- och bryggplatserna blir enklare att underhålla. Vi arbetar vidare med detta under våren, och alla som är intresserade av att bidra med tid eller kunskaper är mycket välkomna att deltaga. Kontakta någon av oss i styrelsen!

Intresseföreningen/Anders


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Anteckningar från Intresseföreningens ”vintermöte”

 • Robin Jönsson

  En fröjd att läsa intresseföreningens protokoll. Ett starkt engagemang som kommer oss alla till del, ett engagemang som utvecklas ur medlemmarnas arbete och insatser vid våra olika arrangemang. Ett varmt tack från oss på Orrstigen 8

 • StyrelsenIF Inläggsförfattare

  Tack för de orden Robin.

  På tal om medlemmar och engagemang: det kan kan inte betonas tillräckligt många gånger, men min personliga åsikt är att medlemmarna är föreningen, och föreningen är medlemmarna. Jag vet att jag har resten av styrelsen med mig i detta. För att *föreningen* ska fungera långsiktigt så krävs det att alla vi *medlemmar* engagerar oss på olika sätt. Under våren och sommaren har vi ju ett antal evenemang som kräver en hel del arbete, och jag hoppas verkligen att vi tillsammans ser till att de blir lika lyckade som åren innan. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Vi behöver hjälp med festerna, våra kommitter, vårstädningen, visfestivalen, skötsel av båt- och badstrand, dansbanan mm.

  Är du intresserad av att hjälpa till, berätta det för någon av oss i styrelsen eller mejla till styrelsen.if@ljungabolet.se

  Anders