Västersjöns Visfestival närmar sig 1


Den 13 juli är det dags för 2013 års upplaga av vår egen visfestival. Vi börjar kl 17 och håller på till 22.30 (minst). Affischerna med artister mm kommer att sättas upp med början denna veckan. Vi har som vanligt Öppen scen mellan 15 och 17. Förra året hade vi flera duktiga band som spelade då. Här kommer ett par bilder från då

20120714_113456_1

Som alla säkert vet så är det Intresseföreningen som anordnar festivalen, och som vanligt behöver vi DIN hjälp för att allt ska fungera lika bra som förr. Vi behöver hjälp med bakning, sälja fika, städning, sälja biljetter, parkeringsvakt och att ta hand om artisterna. Ju fler vi blir ju kortare arbetspass för var och en. För att detta ska fungera så bra som möjligt så vill vi att du kontaktar Karin (karinost@gmail.com, 070 25 10 217) eller Eva (eva.f@spray.se, 0431-45 54 94) och anmäler att du vill hjälpa till. Eva och Karin samordnar så att vi får rätt person på rätt plats i rätt tid.

I år har vi bestämt att alla som hjälper till får 2 biljetter per stuga. Övriga får köpa sina biljetter. För er som har Facebook-konto finns det en sida som ni gärna får dela med era vänner och bekanta.

Intresseföreningen/Arbetsgruppen Nöje


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Västersjöns Visfestival närmar sig