Nya badbryggan: Uppdatering


Idag lördagen den 27 juli kom äntligen den nya badbryggan på plats. Tack till Stefan, Jesper, Arne och Leif för gott jobb i duggregnet. Nu årterstår ett par moment till innan det är helt klart, men det går alltså att använda den från och med idag!

Vi ska sätta två järnrör på ”baksidan” av flotten för att göra den stabilare. Är förhoppningsvis klart till nästa helg.

Ett trappsteg ner från befintlig brygga till den nya kommer att spikas ihop under de kommande dagarna. Just nu är det ett steg på 40 cm ner, men det kommer att bli lättare inom kort.

Vi vill också betona att det är absolut förbjudet att dyka från flotten. På baksidan, ca 3 meter ut, finns ett par stora stenar ca 50 cm under vattenytan. Tala om detta för era barn, besökare och familjemedlemmar. Det finns en varningsskylt och en provisoriskt rep på baksidan som påminner om detta.

Under flotten ligger det två cementrör som ankare, fästa med kedjor i ringarna. Dessa ligger på yttre kortsidan. Se upp när ni klättrar upp och ner så ni inte river er på dessa.

Annars är det som sagt fritt fram att ligga och sola och bada på denna från och med idag! Bara solen vill komma tillbaka!

Intresseföreningen/Anders & Leif

IMG_20130727_112613

IMG_20130727_103504

IMG_20130727_101556

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.