Ny Styrelse – kommande aktiviteter


Hej.

Efter års- och konstituerande möte ser Intresseföreningens styrelse ut enligt följande:

Ordförande: Marie Lindberg

Vice Ordförande: Eva Fjäll

Kassör: Stefan Ahlberg

Sekreterare: Karl-Erik Sjöholm

Ledamot: Anders Östling

Suppleant: Karl-Åke Johansson

Suppleant: Stefan Åström

 

Lite kort om aktiviteterna som vi planerat in framöver:

Uppfräschning av dansbanan 13/6 – Vi träffas kl 10 och hjälps åt att måla, tvätta, klä dynor och ja – helt enkelt piffa upp dansbanan inför sommarens begivenheter. Ryktet säger att det kan erbjudas en och annan kall öl till alla som hjälper till.

Midsommarfirande – Vi håller oss till traditionerna där vi klär stången på förmiddagen och  träffas sedan framåt eftermiddagen för dans, lotter, fika, fiskdamm och den berömda gräddbullskastaren. Vi återkommer med mer info och tider men precis som vanligt så kommer er hjälp att behövas med allt från bakning till att bemanna aktiviteterna på plats.

Loppis på dansbanan 21/6 – Söndagen efter midsommar finns det möjlighet att sälja era överblivna/”obehövliga” saker som ni har liggande där hemma. Gratis att deltaga för alla Ljungabolare (bord finns nere på dansbanan). All vinst går till säljaren själv. Mer info kommer.

Pub och musikkväll 11/7 – Trubadur, god dricka och social samvaro utlovas denna kväll. Vi har planerat för sammanlagt 3 pubkvällar under sommaren men det beror givetvis lite på intresse och utfallet av detta första tillfället.

Stora Sjöslaget 22/8 – Helt enligt Ljungabolets traditioner med fisketävling på eftermiddagen och kräftskiva på kvällen. Lika trevligt som vanligt!

Övrigt:

Kalle Sjöholm har tagit initiativ till att starta ”Ljungabolets bibliotek” nere på dansbanan. Har ni någon bok ni läst ut och inte vill ha mer går det bra att sätta den nere i biblioteket och på samma sätt går det bra att gå ner att hämta något läsvärt att njuta av i hängmattan.

Visfestivalen kommer i år inte att genomföras. Som det berättades på årsmötet så får vi inget kommunalt bidrag för detta i år och föreningen anser sig inte kunna genomföra denna utan det kommunala stödet.

 

Väl mött

Styrelsen Ljungabolets Intresseförening

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.