Ny hemsida 1


Nu har vi gjort en större uppdatering av vår hemsida!

Den största förändringen är att nyheterna på startsidan, de kallas inlägg, kan kommenteras av alla medlemmar. Vi hoppas att ni utnyttjar denna möjlighet för att vi tillsammans ska få en levande hemsida.

När någon skriver ett inlägg eller en kommentar skickas det automatiskt ett mejl till alla medlemmar.

Alla medlemmar har fått en e-postadress som utgår från gatuadressen i Ljungabolet. T ex smultronstigen3@ljungabolet.se och orrstigen8@ljungabolet.se. När någon skickar e-post till någon av dessa adresser vidarebefordras det automatiskt till den e-postadress som ni tidigare har lämnat till styrelsen. Detta gör det t.ex enkelt för både styrelsen och medlemmar att skicka e-post till andra medlemmar (under förutsättning att man vet vilket hus de bor i). Ingen behöver längre hålla reda på medlemmars privata adresser, och medlemmar kan ändra sina privata adresser utan att behöva meddela övriga medlemmar. Förutsättningen är dock att de som byter privat e-postadress meddelar den nya adressen till webmaster@ljungabolet.se

När inläggen blir gamla syns de inte längre på startsidan men de finns fortfarande kvar på hemsidan och går att ta fram genom att välja i menyerna i högerkolumnen eller genom att skriva in lämpliga sökord i sökrutan längst upp till höger.

Bokning av bastun ser lite annorlunda ut men inloggningen är densamma.

Tänk på att hemsidan är tillgänglig för vem som helst och därmed även de kommentarer ni skriver till inläggen. När ni skriver ett inlägg måste ni ange ert namn och er e-postadress. Använd då gärna de nya e-postadresserna som beskrivs ovan.

Vänliga hälsningar
Styrelserna för Ljungabolets Samfällighetsförening och Ljungabolets Intresseförening


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Ny hemsida

  • StyrelsenIF

    Värt att nämna är att vi också har lagt in mailing-listor som gör att du enkelt kan nå en grupp av medlemmar (eller alla) om du har något som du vill dela med dig av. Ex

    harstigen@ljungabolet.se (alla boende på Harstigen) eller medlem@ljungabolet.se (samtliga medlemmar). Detta går så klart att ta ännu längre. Vad tycker du om att ha ex ”bryggplatser@ljungabolet.se” som går till alla som har en bryggplats? Fantasin sätter gränser, men vi vill så klart inte ha för mycket administration runt vår webplats. Hör gärna av dig till styrelserna, här eller via mejl, om du har fler ideér.
    Anders Ö (Hjortstigen3)