Midsommarfirande 3


Hej.

Tiden går fort och det är dags att planera för midsommarfirandet. Som vanligt så är vi i behov av medlemmarnas insatser för att få ihop alla aktiviteterna. Senast v.23 behöver vi veta om du/ni har möjlighet att ställa upp och hjälpa till. Maila till Intresseföreningen eller ring Marie: 0768846418 alternativt skriv upp dig på listan på anslagstavlan.

Vi behöver veta vilken tid och hur länge du har möjlighet att ställa upp. Festligheterna pågår mellan kl 14-16. Som vanligt tar vi gärna emot hembakat till kaffeserveringen, även detta behöver vi få veta via listan på anslagstavlan eller mail/tel.

Vi kommer som vanligt att ha lotteri som vi köper in priser till men är det någon som har något liggande hemma som aldrig kom till användning (endast nya saker) så tar vi såklart tacksamt emot det till prisbordet.

 

Tack på förhand

Intresseföreningen


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Midsommarfirande

  • Monica Håkanson

    Hej! trevligt med midsommarfirande i år igen! Runt kl 15 kan jag stå i ett stånd. Helst inte ända till kl 16, eftersom vi enl tradition har släktbesök frå Västergötland. Min man Alf Claesson satte häromsistens upp ett anslag om att han gärna visar sina datorbehandlade naturbilder. Finns chans visa dessa 10 ramade bilder under tak i något stånd? Om ja, erbjuder han en bild i passepartout till lotteriet. I samband med jobbet som journalist tog han oftast bilderna till sina reportage, numera som pensionär är foto hans viktigaste hobby. Har under åren ställt ut på olika håll, bl a i biblioteken i Hjärnarp o Munka-Ljungby. Med vänlig hälsning o tacksam för synpunkter!
    Monica H, Blåbärsstigen 10 (fastboende i Lund)