Midsommarfirande i idyllisk miljö


Upplev det bästa Midsommarfirande i Ängelholm. Vid kanten av idylliska Västersjön startar årets firande klockan 14.00 med massor av aktiviteter och naturligtvis dans kring midsommarstången.

Men, vi startar firandet som vanligt med att gemensamt klä Midsommarstången.

Klä midsommarstången

Så här har vi tänkt att att det skall fungera:

–   Vi fixar det gröna.

  • Ni ordnar med blommorna. För att kora den finaste Midsommarstången behöver vi massor av blommor. Så ut och plocka!
  • Vi samlas på fotbollsplanen klockan 10.00. Tag gärna med lite fika.
  • Glöm inte att göra en egen blomsterkrans

Caféverksamheten

Vårt café där vi serverar allsköns bakverk, serverar kaffe, thé, dricka och säljer lotter är lite av navet i hela midsommarfirandet.

Därför behöver vi hjälp från alla duktiga hemmabagare, som vill bidra med bullar, mjuka kakor, vetelängder eller chokladbollar.

Vad kan ni bidra med

 Anmäl senast den 14/6 vad ni kan bidra med till; styrelsen.if@ljungabolet.se, där ni även kan ange om ni har möjlighet att hjälpa till med serveringen i caféet eller leda någon av alla våra aktiviteter.

En uppskattad del i vårt midsommarfirande är lotteriförsäljningen. Förra året tog alla lotter slut på rekordtid. Detta berodde på att många bidrog till att skänka fantastiskt fina priser. Kan vi slå detta rekord? Skicka ett Mail till ovanstående adress om vad ni kan skänka.

Spännande aktiviteter

För barnen blir det en rad spännande och utmanande lekar och aktiviteter. Nytt för i år blir möjligheten att pröva på att rida vackra käpphästar. För de lite äldre finns servering, högklassigt lotteri med mera. Vi vill ju gärna att alla deltar i dansen. Men man kan naturligtvis nöja sig med att sitta på en filt på gräsmattan och titta på folklivet.

Varmt välkomna till en av årets höjdpunkter!

Intresseföreningen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.