Kanot + Roddbåt för utlåning/(uthyrning) 2


Hej.

Nu har du som medlem i Intresseföreningen möjlighet att låna/hyra kanot eller roddbåt om ni vill ut på en tur på sjön. Båten ligger på plats 15 på  badbryggan och kanoten ligger på båtuppläggningsplatsen mitt emot alla andra kanoter (på båtuppläggningsplats 15). Det finns även flytvästar att låna till dessa, i nuläget 3 vuxenvästar och 3 barnvästar. Obs! Detta är flytvästar och inte räddningsvästar, dvs de ska inte användas om man inte är simkunnig. Var och en ansvarar givetvis för sin egen säkerhet om man ger sig ut på sjön.

Kostnaden för hyra av båt eller kanot är 40 kr/halvdag och de bokas via samma bokningssystem som bastu, släp mm. På bokningssidan framgår vem man kontaktar för att få nyckel och/eller koder till båt/kanot.

Nu har Intresseföreningen ett eget Swishnummer där ni kan betala för båt/kanothyra men där ni numera även kan betala vid hyra av bastu, släp och vid aktiviteter såsom ex kräftskiva. Vid betalning ange vad ni betalar för, ert namn kommer upp automatiskt så det behöver ni inte ange. Numret är: 123 452 0003

Mycket nöje!

Intresseföreningen

(Det visade sig vara fel åror till roddbåten, de ”rätta” kommer att levereras nu i veckan)


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Kanot + Roddbåt för utlåning/(uthyrning)