Gott nytt år!


Nu återstår det bara timmar av 2022. Ett år, där Folkhälsomyndigheten från och med den 1 april inte längre klassade covid-19 som en allmänfarlig och samhällsfarlig sjukdom och därmed tillät allmänna sammankomster igen.

Det innebar en förändring i Ljungabolets aktivitetskalender från inställt till;

Fullsatta festliga och folkliga aktiviteter – igen!

Men, det som varit mest glädjande är att så många nya som gamla Ljungabolare  ställt upp med tid, engagemang och kompetens  för att genomföra de olika arrangemangen.

Under det gångna året har Intresseföreningen traditionsenligt genomfört: midsommarfirande, kräftkalas, tipspromenader  och sist men inte minst ett luciafirande i ”hästväg”.

Vi har även bytt ut vår gamla kiosk mot en ny, som under nästa år kommer att färdigställas.

Samfällighetsföreningen har tillsammans med engagerade medlemmar underhållit skog,  mark och vägar och tack vare våra eldsjälar Lennart och Håkan funkar vårt vattenverk på ett utmärkt sätt.

Tillsammans har föreningarna genomfört trevliga och välbesökta städdagar, vilket både bidrar till sammanhållningen och till att området är inbjudande och fint att vara i.

Planeringen inför nästa år har redan påbörjats. Men, eftersom vi strävar efter ständiga förbättringar både när det gäller aktiviteter och övrigt som kan öka attraktiviteten i vårt område så välkomnar vi alla förslag.

Till sist; Firar du in det nya året med fyrverkerier, ber vi dig visa hänsyn till både djur och människor i din närhet. Som vanligt rekommenderar vi samling vid fotbollsplanen vid 00-slaget för att gemensamt avfyra fyrverkerierna därifrån.

Styrelserna  för Intresseföreningen och Samfällighetsföreningen önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR,  så ses vi snart!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.