Festligt, folkligt och fullsatt


Efter Sveriges seger över England i fotbolls VM för damer strömmade glada Ljungabolare in från alla kanter för att umgås och trivas i vår egen ”pub” på dansbanan.
Det blev en härlig kväll som både var festlig och folklig.
Kvällens trubadur Rick Titrö från Malmö fick anstränga sig utöver det vanliga för att nå ut med sin musik i den nästan fullsatta lokalen.

Vår ambition var att bjuda på några timmars härlig gemenskapsfest för oss som bor i området. Vi lyckades för att ni alla från första stund utstrålade glädje och vilja att umgås.

Men, ingenting är så bra att det inte kan bli bättre. Under kvällen fick vi tips om hur vi kunde utveckla våra pubkvällar.

Inför nästa sommar kommer vi att introducera ett nytt koncept med några direktsändningar från sommar OS i Tokyo och några av Sveriges matcher i EM slutspelet i fotboll .
Vi tycker att TV – sänd sport skall ses på storbild! I vår sportpub kommer alla att kunna se bra, oavsett placering i lokalen.

Ni behöver inte vänta ett helt år innan nästa evenemang i Ljungabolet. Har ni inte redan streckat för den 24 augusti så gör det – nu!
Då arrangerar vi den traditionella kräftskivan. Det blev en succé förra året. Vi utgår från att du är med på noterna med både värme, generositet och sångglädje.

Tack alla ni som kom och gjorde årets pubkväll till en lyckad och mycket trevlig tillställning.
Vi hörs snart igen!

Styrelsen IF

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.