Festliga Arrangemang


Festliga arrangemang

Det återstår idag lite mer än två månader till Västersjöns Visfestival, som bjuder på artister som Tommy Nilsson, Märk Väl, Nilla Nielsen och Tidvattnet.

Intresset för Ljungabolare att boka upp gratisbiljetter och förboka biljetter innan den ordinarie försäljningen på Nordic börjar har varit mycket stort.

På måndag den 20 maj öppnar vi biljettförsäljningen för allmänheten. Ni som ännu inte meddelat att ni gärna vill uppleva detta festliga arrangemang har fortfarande möjlighet att komma över dessa VIP- biljetter. Det enda ni behöver göra är att Maila till:

classe.widen@telia.com.

Många av Sveriges utomhusarrangemang har haft en stark picknicktradition. I samband med en förhöjd risk för terrordåd infördes förbud att ha med sig väskor på denna typ av arrangemang.

Västersjöns Visfestival har i sin ansökan hos polismyndighet garanterat att man följer denna lagstiftning.

Intresseföreningens samarbetspartner Artist & Nöje Event kommer att ansvara för att det finns möjlighet att köpa mat och dryck under festivalen.

Det kommer även att finnas servering av kaffe och massor av hembakade kakor. Det sistnämnda förutsätter givetvis att vi precis som under midsommarfirandet behöver hjälp med bakningen av Ljungabolets alla experter på bakning.

Om ni har möjlighet att hjälpa till med bakning och även i serveringstältet så maila till: classe.widen@telia .com

Traditionsenligt midsommarfirande

Kom och fira midsommar med oss i Ljungabolet. Vi bjuder in till traditionsenliga festligheter med vackra Västersjön som bakgrund. Det blir sång och dans runt midsommarstången, lekar för hela familjen och naturligtvis en oslagbar stämning.

Klockan 14.00 startar Midsommarfirandet där vi förutom sång och dans arrangerar klassiska lekar som hoppa säck, dragkamp m.m.

Men redan klockan 10.00 samlas vi på fotbollsplanen för att gemensamt klä Midsommarstången.

Välkomna till två fantastiskt trevliga arrangemang!

Styrelsen förIntresseföreningen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.