Bättre sent än aldrig! 2


Idag, en vecka senare än normalt, kom bryggorna upp ur vattnet. Tack till er 11 1/2 män och kvinnor som ställde upp och ordnade detta, och speciellt till er som tog ett frivilligt höstdopp.

Vi konstaterade att stativen behöver renoveras under vintern, och Torsten & Arne tog på sig att kolla upp vad en blästring och målning kostar. Badstegen är också i behov av en renovering, och vi tar detta samtidigt som stativen. Vi behöver också skaffa nya dräkter, och vi kommer att kolla upp detta också under vintern.

Återigen, tack till er som kom ner i duggregnet!

Intresseföreningen – Båt & Bryggkommiten / Anders & Thomas


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Bättre sent än aldrig!

  • Ulla Stenfeldt

    Helsingborg 2012.11.05.Hej styrelsen, trevligt att få kontakt via mail. Roligt att Ni fick hjälp med bryggorna. Hoppas yngre förmågor ställer upp. Min käre Nils, som fyller 80 år denna månad, har tidigare genom åren ställt upp på mycket frivilligt arbete. Nu när krafterna avtagit får han tyvärr avstå. liksom undertecknad, som också orkar mindre och får anlita hjälp utifrån till hus och tomt. Men hos släktingar i Bohuslän tar man ut en avgift på dem som inte orkar, eller kan. Det är kanske något att tänka på i framtiden. Fast vi förstår att det pågår ett generationsskifte i många fall och då får Ni säkert god förstärkning. Vi tackar naturligtvis Ni alla som ställer upp för oss, som inte längre orkar . Ha det gott. Trevlig höst önskar Ulla och Nils Stenfeldt, som haft sitt hus i 40 år.