Årsmötet, årsavgift m.m.


För er som undrar hur det blir med årsmötet så fortsätter vi att avvakta med att sätta ett datum tills myndigheterna lättar på restriktionerna. Vi vill för demokratins skull att så många som möjligt kan delta på årsmötet.

Vad gäller årsavgiften så kommer vi att fakturera den efter årsmötet då vi har fattat beslut om avgiftens storlek. Tack till er som redan har betalt in ett belopp. Vid faktureringen kommer vi att ta hänsyn till det.

Arbetet med grusvägarna kommer att pågå denna veckan också eftersom Nordberghs har drabbats av förseningar. Borttagning och ersättning av den felaktiga väggrusen (fel färg) från fiberförläggningen börjar bli klar och vi hoppas att hyvlingen kommer att utföras denna veckan.

Den borttagna felaktiga väggrusen ligger i högar på en del platser i området och vi kommer att använda den för att förbättra stigarna i området. Om ni har några idéer om vad mer vi kan använda grusen till så får ni gärna höra av er. Vill ni vara med och hjälpa till med att lägga ut grusen på stigarna så får ni gärna också höra av er.

/Styrelserna för SFF & IF

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.